torsdag 31. januar 2013

NetLedger - din økonomiavdeling


TJENESTEUTSETTING AV REGNSKAP OG LØNN

NetLedger tilbyr en helhetlig tjeneste med ett avtaleverk og ett kontaktpunkt. 

– Vår ambisjon er at vi oppleves på lik linje som en intern økonomiavdeling der du som kunde har full kontroll, sier Terje Bratlie, administrerende direktør i NetLedger.
Kundene skal oppleve NetLedger som sin
interne økonomiavdeling, sier Terje Bratlie.


Tilpasset arbeidsdeling
NetLedger jobber i nettskyen.

– Du skal føle deg trygg og ha full kontroll enten du velger å tjenesteutsette hele eller deler av arbeidet til oss, sier Terje Bratlie.



Her oppsummerer han hoveddelene
i tilbudet til kundene:


Økonomisystemet Xledger

– Vi søker til enhver tid å tilby det mest optimale internettbaserte økonomisystemet for våre kunder. Etter flere evalueringer mener vi at dette er Xledger, forteller Terje Bratlie.

– Dette er vårt systemtilbud til kunder som enten ønsker å ha sin egen økonomiavdeling eller ønsker å tjenesteutsette økonomiavdelingen, og som vil ha fordelene som et skybasert økonomisystem gir. Vi implementerer, utdanner og gir support til ledelse og brukere.



Regnskapsbyråtjenester

Disse tjenestene passer for kunder som ønsker en tjenesteutsatt økonomifunksjon, forklarer Terje Bratlie.
NetLedger er et fullservicebyrå, og tilbyr en rekke tjenester som dokumentsenter, regnskapstjenester, lønnskjøring, rapportering, årsavslutninger, innfordring, budsjettering og personaladministrasjon. 
– Vår uttalte ambisjon er å gi kundene våre opplevelsen av å ha en intern økonomiavdeling som gir kundene full styring og kontroll.

Konsulenttjenester
NetLedger samarbeider tett med kundene slik at de får utnyttet økonomisystemet best mulig.
– Vi tilrettelegger også interne arbeidsprosesser for å oppnå effektivitet og besparelse. Våre rådgivere gir skreddersydd økonomisk og finansiell rådgivning, forteller Terje Bratlie.

Andre tjenester
– Vi tilbyr tjenester innenfor rapportering og konsolidering, inkasso, kredit og selskapsinformasjon, fysisk lagring av dokumenter og sikkerhetsmakulering. Med på laget har vi gode samarbeidspartnere som RAV Norge, Kreditorforeningen, Soliditet og Recall.



"Vi er overbevist om at summen av disse tjenester, tilbudt i en SAAS leveransemodell via internett med ett avtaleverk og ett kontaktpunkt, er en god og fremtidsrettet tjeneste for våre kunder."
Terje Bratlie, administrerende direktør i NetLedger