onsdag 26. februar 2014

Få full oversikt over dine prosjekter og timer med online tilgang i Xledger

En stadig økende mengde virksomheter benytter seg av prosjektstrukturer i sitt virke. Dette kan gjelde innenfor spesielle avtaler, avdelinger, forretningsområder eller hele virksomheten. For å kunne styre, måle og evaluere hvert prosjekt er det viktig å ha en underliggende løsning som gir deg den fleksibiliteten og tilgjengeligheten du trenger, og som er skalerbar slik at den kan håndtere både små og store prosjekter.

Timeføring

http://www.netledger.no/xledger/time-og-prosjektregnskap/Timeføring skjer på prosjekt og eventuelt oppgave og aktivitetsnivå. Xledger gir deg mulighet for godkjenning av timer på overordnet nivå, slik at kvaliteten kan verifiseres på hver timetransaksjon. Timeføring skjer i et enkelt og intuitivt grensesnitt som medfører lite behov for opplæring hos den enkelte, og det er mulighet for å sette opp snarveier til de mest brukte prosjekter og aktivitetskombinasjoner.

Fordeler med time- og prosjektregnskap

  • Forbedret kontroll på føring av timer og oppfølging av kunder/aktiviteter
  • Gir oversikt over fakturerbare timer, innkjøp og utlegg
  • Overfører direkte til fakturagrunnlag og kostnadsbokføring
  • Overfører timer direkte til lønnsgrunnlag
  • Viser økonomisk status på prosjekter

Prosjektregnskap

Xledger gir deg mulighet til å gjøre spørringer på prosjekt på det detaljnivå du ønsker. Prosjektregnskap kan rapporteres enten basert på faktiske bokførte inntekter og kostnader eller basert på kalkulatoriske timeinntekter og –kostnader. Dette medfører at du vil ha full oversikt over prosjektregnskapet selv om dette ikke faktureres fortløpende, også selv om lønn og andre kostnader ikke føres mot prosjektet.

Ta kontakt for et tilbud her




NetLedger benytter Xledger regnskapsprogram er en banebrytende web-løsning med automatiserte
prosesser som gir deg både stor fleksibilitet og full kontroll. Xledger er økonomisystemet for fremtidsrettede bedrifter!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar