fredag 23. oktober 2015

NetLedger har etablert seg i Sverige

Våre kunder har forespurt en etablering i Sverige. For disse og for fremtidige kunder er det med glede vi presenterer nyansatt daglig leder Joseph Mogefors. Med bakgrunn som siviløkonom fra Handelshögskolan og lederstillinger i KPMG tar han fatt på jobben med å lede utviklingen av NetLedgers svenske virksomhet.

– Flere av våre kunder har forespurt våre tjenester i Sverige og vi tror det svenske markedet vil forespørre de samme type tjenester som vi tilbyr våre kunder i Norge, dog med svenske ressurser og kompetanse, sier styreleder Morten Bratlie. NetLedger har allerede en del kunder i Sverige, både som datterselskap av norske kunder og bedrifter med hovedkontor i Sverige.

Etablere kundegrunnlag

Joseph Mogefors, daglig leder, Sverige
Selskapet er lokalisert i Stockholm og målet er å etablere kundegrunnlag før eventuell videre ekspansjon.
– Vi kommer til å spisse selskapet mot middelstore og større selskaper i de markedssegmenter vi har lykkes med i Norge. For meg er det spennende å bygge opp et selskap med et fremtidsrettet konsept fra bunnen av i det svenske markedet.

Det er et marked med stor konkurranse men NetLedger er et friskt og nyskapende konsept som vil sikre seg en solid plass, kommenterer Joseph Mogefors om satsingen i det svenske markedet.

I tråd med strategien


NetLedger ønsker å følge kundene for å tilby riktige tjenester til riktig tid. Etableringen er derfor i tråd med forretningsplanen og strategien som er lagt for selskapet.
– Vi ser etableringen av NetLedger i Sverige som en naturlig videreutvikling av vår virksomhet. Med Joseph Mogefors på plass er det lagt et godt grunnlag for å realisere vår visjon i Sverige, sier styreleder Morten Bratlie om etableringen av NetLedger i Sverige.


Les mer på NetLedger Sverige sine hjemmesider.

NetLedger er Norges ledende tilbyder av nettbaserte økonomisystemer og regnskapstjenester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar