onsdag 6. januar 2016

Under vår felles paraply VIEW samles NetLedger-gruppen

NetLedger ble etablert i 2004 med et verdiforslag om tjenesteutsetting av økonomiprosessene med det mulighetene som ligger i det nettbaserte forretningssystemet Xledger. Selskapet har hatt en god utvikling av kunder og konsept, både i egen regi og gjennom datterselskap. I dag består gruppen av 150 ansatte som betjener 2500 kunder fra 16 kontorer i Norge og et kontor i Stockholm.
 
Vi tar nå et nytt steg videre ved å samle våre konsept under en paraply – VIEW Group.
 
Den største enheten i gruppen er VIEW Ledger som er det nye navnet på NetLedger. Innenfor gruppen har vi VIEW Frilans for selvstendig næringsdrivende og mindre selskap, vi har VIEW Maritime med løsninger for ruteplanlegging for shipping og vi har VIEW Tax for utenlandske selskap med behov for MVA representasjon i Norge.
 
For oss betyr VIEW både innsikt og overblikk. Det favner om vår forretningsidé, vår visjon og våre verdier. Vi tror våre tjenester vil preges av innsikt, analyser og rådgivning i tillegg til korrekt utførte regnskapstjenester og tjenester innen lønnskjøring. Derfor innebærer ikke overgangen bare et skifte av navn men også en endring av perspektiv. I tillegg til å levere solide tjenester med erfarne økonomikonsulenter bygger vi også opp kompetanse på overordnet økonomistyring for å bistå våre kunder med rådgivning knyttet til økonomisk styring av forretningsvirksomheten. Allerede i dag etterspørres slike rådgivningstjenester og vi tror fremtiden vil etterspørre innsikt og oversikt i enda større grad.
 
Vi ønsker å være en leverandør av økonomitjenester med overblikk – VIEW Ledger.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar