onsdag 4. desember 2013

NetLedger Frilansregnskap satser på de minste foretakene

Selskapets ledelse er fremoverlent og opptatt av å investere i fremtiden. Samtidig er selskapet tro mot grunnideen.
– Vi tilbyr regnskap og selvangivelse til alle typer ikke-revisjonspliktige selskap til en fast, forutsigbar og lav pris, sier Jan Otto Innvær, leder i NetLedger Frilansregnskap.
 

Spisset kundegruppe

NetLedger Frilansregnskap betjener mange ulike typer virksomheter. Det resulterer i en unik og solid kunnskap om bransjer.
– Vi ønsker de aller minste velkomne som kunder. Tradisjonelle regnskapsbyrå ønsker seg heller få og store kunder, forteller Innvær. Service er noe NetLedger Frilansregnskap holder høyt.
– Totalprisen for tjenestene kan avtales på forhånd, hvilket hindrer overraskelser underveis i samarbeidet. Vi er også opptatt av enkle rutiner, som skaper trygghet og forutsigbarhet i samarbeidet mellom kunden og regnskapsfører, sier Innvær.
 

Geografisk ekspansjon 

Hvordan ser så fremtiden ut?
– Vi skal fortsette å være markedsledende på regnskap og selvangivelser for små selskap. Organisatorisk har vi enkle modeller som sikrer effektive prosesser og god kommunikasjon, sier Innvær.
Det siste året har NetLedger Frilansregnskap opprettet avdeling i Gjøvik og Sandefjord. Tilbudet har blitt veldig populært og NetLedger Frilansregnskap leverte i overkant av tusen selvangivelser og årsregnskap for 2012 til Skatteetaten. NetLedger har et tilbud som passer både og små virksomheter.
 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar