tirsdag 25. november 2014

Procano viderefører det gode samarbeidet med NetLedger Lillehammer

Etter oppkjøpet av Instant Office valgte Procano å fortsette det gode samarbeidet med NetLedger Lillehammer. Langsiktige og tette relasjoner kombinert med en partner som var hundre prosent dedikert til Xledger var bakgrunnen for dette valget.

I slutten av juni i år kjøpte Procano IT-driftselskapet Instant Office. Administrerende direktør Jørgen Berg i Procano forteller at Instant Office hadde vært kunde hos NetLedger Lillehammer siden oppstarten.
– De var svært fornøyd med service, pris og kvalitet. Da vi ønsket en kontinuitet i regnskapsføringen og er opptatt av langsiktige og tette relasjoner med våre samarbeidspartnere, valgte vi å videre føre samarbeidet med NetLedger Lillehammer.

En betydelig IT leverandør

Etter oppkjøpet fremstår Procano som en betydelig leverandør av industrialiserte IT – drift og -forvaltningstjenester til små og store virksomheter. Selskapet teller 36 medarbeidere med kontorer i Oslo, Brevik og Stockholm og har 240 avtalekunder og mer enn 4.000 brukere i 19 land.
– Procano tilbyr kostnadseffektive løsninger som kan tilpasses den enkelte kundes behov. Ved å ta fullt ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av kundens IT-plattform, gir vi våre kunder mulighet til å fokusere på egen kjernevirksomhet, sier Jørgen Berg videre. Han påpeker at Procano har et omfattende behov for kontroll og oversikt og derfor ønsket full utnytt-else av de muligheter som ligger i Xledger i tillegg til å kunne benytte de integrasjonsmulighetene som ligger i applikasjonen.

Samspillet avgjørende

-I Xledger har fortrinnet vært enkelthet, oversikt og drill-down-funksjonaliteten. I sum er det likevel samspillet mellom oss, NetLedger Lillehammer og Xledger som blir det avgjørende til syvende og sist.
– Vi som kunde er mindre opptatt av stadige endringer eller nye releaser, men ønsker heller fokus på enkelthet, brukervennlighet, stabilitet, oppetid og tilgjengelighet.

En proaktiv bidragsyter

-Stabilitet og forutsigbarhet er viktig i denne sammenheng, påpeker Berg og trekker frem nok en gang at langsiktige og tette relasjoner er til det beste for alle parter; - For oss, våre partnere og ikke minst våre kunder.
– NetLedger Lillehammer har over tid vist en stor vilje til å imøtekomme våre behov, vært en proaktiv bidragsyter i vårt økonomiarbeide og ført dialogen på en behagelig måte.  "Ease of doing business" er et undervurdert måleparameter i et hvert kunde/leverandør forhold, sier han videre og trekker også frem at Procano ønsket en partner som var 100 % dedikert til økonomiløsningen Xledger.
– Med NetLedger har vi fått en unik partner der hele organisasjonen er bygget opp for å støtte arbeidsprosesser implementert i og i tilknytning til Xledger.

Arbeidsdeling

Procano og NetLedger har funnet en arbeidsdeling som passer begge parter best og som dekker de behovene som Procano har.
– Vi har fortsatt kontroll på utgående fakturaer, abonnement og øvrige kundenære elementer. Og selvsagt godkjenninger i forbindelse med innkommende fakturaer og utbetalinger. NetLedger utfører stort sett alle øvrige oppgaver som lønnskjøring, bilagsføring, årsoppgjør, avstemming, moms, skatt årsoppgjør og forberedelser til revisjon. En helt utmerket arbeidsdeling, bekrefter Jørgen Berg.

10 nye år

Berg gratulerer NetLedger med ti år i nettskyen og sier at de har gjort en fantastisk jobb.
– Samarbeidet mellom oss har fungert utmerket i over ti år. Nå satser vi på ti nye år der NetLedger er rustet til å møte våre kommende behov i tråd med våre vekstambisjoner.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar