tirsdag 11. november 2014

NetLedger sine kunder fokuserer på kjernevirksomheten

Salgs- og markedsansvaret i NetLedger ledes nå av Espen A. Andersen. Med mange års erfaring fra salg og markedsføring av tradisjonelle ERP løsninger synes han det er befriende å tilby et helhetlig konsept for sanntids regnskap på nett. 

Når man velger ny arbeidsgiver og nye arbeidsoppgaver er det naturlig å gjøre en grundig vurdering av de produkter og tjenester man skal arbeide med.
Salgs- og markedsansvarlig Espen A. Andersen

– Et viktig premiss i vurderingen av NetLedgers konsept er at fundamentet for selskapet er nettorientert. At en bedrift bygger en helhetlig virksomhet basert på fremtidsrettede og nettbaserte løsninger skaper muligheter som tradisjonelle bedrifter sliter med å få til. Å bygge om en løsning eller endre en virksomhet til et nytt konsept blir noe helt annet. NetLedger har aldri tenkt eller arbeidet tradisjonelt. Her har man bygget på fremtiden fra dag én, sier Espen A. Andersen om sin vurdering av NetLedger.

Driftsutsetting av forretningsprosesser

Med utviklingen av nettløsninger er det åpnet for fjerndrifting av IT løsninger og driftsutsetting av IT mer vanlig i løpet av de siste 10-15 årene. Nå begynner ledere å se hvilken gevinst som ligger i driftsutsetting av hele prosesser for sin virksomhet.
– En virksomhet som driftsutsetter støtteprosesser får mer fokus på sine kjerneprosesser. Dette gjør virksomheten mer målrettet og sikrer at ledelsen bruker sin tid på verdiskapende arbeid. I tillegg
kommer en betydelig økonomisk innsparing når man tar med alle sider ved driftsutsettingen, sier den nye salgslederen i NetLedger.

Store bedrifter

I dag består NetLedgers kundebase av mindre og mellomstore virksomheter. Espen mener at konseptet er bygget for langt større bedrifter enn kundebasen tilsier.
– Positiv erfaring fra driftsutsetting har ført til at større og større bedrifter ser verdien i å driftsutsette støtteprosesser som regnskap og lønn. Med Xledger kan NetLedger tilby gode løsninger for timebasert virksomhet og handels-virksomhet med behov for logistikk og lagerfunksjoner.
Det betyr at flere bedrifter kan driftsutsette alle sine forretningssystemer og eliminere arbeid med drift, oppgradering og vedlikehold av disse. Teknisk er det ingen begrensninger i løsningen og dette gir mulighet for omfattende innsparing i stor bedrifter og virksomheter.

Spennende fremtid

Selv om NetLedger allerede har 10 års erfaring med nettbaserte økonomiløsninger og tjenester, er det store muligheter i markedet. Vi tror trenden med driftsutsetting av støtteprosesser vil fortsette. I tillegg vil flere og flere rutiner kunne forenkles og automatiseres.
– Fordi NetLedger har valgt en fremtidsrettet plattform i Xledger, vil mange av de nye trendene være tilgjengelig når markedet er klart. Gode eksempler på dette er elektronisk faktura, EDAG prosjektet og godkjenningen av elektroniske reiseregninger. Dette er eksempler på løsninger som er klare til bruk for alle våre kunder i dag. Derfor er vi trygge på at vi kan tilby våre kunder mange nye muligheter når behovet i markedet eller teknologien. Her er det stor forskjell på tradisjonelle løsninger og nettbaserte løsninger. I en tradisjonell løsning er kunden som regel avhengig av en ny modul eller en oppgradering av løsningen med alt det innebærer.

I Xledger mottar du informasjon om nye funksjoner 4 ganger i året og våre kunder kan ta i bruk muligheten når de måtte ønske det, sier Espen A. Andersen om fremtiden i NetLedger. Han legger til 10 år i nettskyen er bare begynnelsen, her er det fortsatt plass til mange og store virksomheter.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar