fredag 31. oktober 2014

Spar tid på manuelt arbeid ved sømløs integrasjon

NetLedger AS har inngått partnerskap med ConnectMyApps. Samarbeidet gir kunder mulighet for full integrasjonen mellom økonomisystemet Xledger og andre programvareløsninger.

Sømløs IT-infrastruktur


NetLedger tilbyr nå kundene mulighet til å integrere Xledger med andre forretningsapplikasjoner, som CRM løsninger, netthandelsløsninger, kassasystemer, timeføring og email-markedsføringsløsninger ved hjelp av løsningen fra ConnectMyApps. Dette kan føre til betydelig redusert timebruk hver uke, da mye av det manuelle arbeidet i et firma kan automatiseres med denne integrasjonen. ConnectMyApps gjør det mulig for kunden å integrere flere programvareløsninger med Xledger, slik at de får en sømløs IT-infrastruktur.

Kundene velger hvilke programmer som skal integreres og data vil automatisk synkroniseres mellom disse. Løsningen kan skreddersys etter behov. Som en del av tilbudet, vil NetLedger sette opp og administrere integrasjonen for deres kunder for en lav månedskostnad.

Bedrifter kan spare flere timer hver uke


Andre Reitan, NetLedger Solutions
"Vi vil hjelpe våre kunder med å bli enda mere effektive. ConnectMyApps kan spare en bedrift for mange timer per uke ved å automatisere manuelle prosesser, derfor er dette en fin tilleggstjeneste vi nå tilbyr i tillegg til våre system- og byråtjenester."

StormGeo er en ledende leverandør av værtjenester.  Som kunde av NetLedger benytter de seg av ConnectMyApps til å integrere Xledger med CRM- systemet Salesforce på tre av deres kontorer rundt om i verden.

Anita Feet Johansen, som er konsulent ved avdelingen i Bergen sier: "Vi bruker ConnectMyApps til å overføre fakturaer automatisk fra SalesForce til Xledger. Vi har ca. 500 fakturaer hver måned som vi nå slipper å legge inn manuelt i systemet. Det beste av alt er at alle data blir korrekt overført, slik at vi har færre feil og kan bruke mer tid på kvalitetskontroll og ikke så mye tid på å lete etter informasjon."

Veldig enkelt å implementere

Det er ingen store kostnader knyttet til implementeringen. Du kan gjøre dette selv eller får hjelp av oss. ConnectMyApps bruker ca. 10 minutter til å koble et stort CRM-system som for eksempel. Sales Force, Super Office eller Microsoft Dynamics til Xledger. Synkroniseringen mellom systemene vil skje automatisk etter oppgitt tidsintervall, for eksempel. hver time eller hver halvtime.



 
 
 
 
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar