onsdag 15. oktober 2014

Vil bli ledende i Maritime sektor

Dag Olav Tennfjord er daglig leder i NetLedger Maritime Accounting øyner gode vekstmuligheter i både inn- og utland for den nyetablerte bedriften. 

Den ferske daglige lederen er begeistret for firmaets egen-art, utvikling og fremtid.

Daglig leder, Dag Olav Tennfjord
– Jobben søkte jeg fordi jeg synes konseptet til NetLedger Maritime Accounting er spennende. Det kombinerer så mange fordeler. Det er kostnadseffektive løsninger som gjør all viktig informasjon lett tilgjengelig for kunden. Ja, dette er et besnærende konsept. Økonomisystemet leveres med en ferdig integrasjon til Dataloy. Dataloy er et operasjons- og befraktningssystem som håndterer ruteplanlegging og turregnskap fra en skipseier- eller megler. 
– Dette konseptet gir reduserte kostnader, færre manuelle posteringer og bedre styringsdata, sier Tennfjord

Tilpasses maritime miljø 

Det er nå et stort behov for moderne, effektive regnskapsløsninger i maritim virksomhet, ser Tennfjord.
- Jeg er overbevist om at vår løsning, som har Dataloys effektive løsninger integrert, er glimrende for effektiv økonomistyring i shipping


Solid veksterfaring

Tennfjord er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen og har en variert bakgrunn innen økonomistyring. At Tennfjord brenner for å skape vekst for NetLedger Maritime Accounting, er det ingen tvil om. Sunnmøringen har tidligere vært med på å skape betydelig vekst for andre firmaer.
– Jeg kom nå fra jobb i Inmarsat, som er markedsleder i maritim telekommunikasjon. Gjennom kjøpet av norske Ship Equip skaffet Inmarsat seg tilgang til teknologi og avanserte kunder. Snart ble produktet tatt videre ut i det i globale markedet.

Pådriver

Tennfjord kombinerer jobben som daglig leder for Maritime Accounting med å være partner og ha ansvar for forretningsutvikling og marked i NetLedger Ålesund. Tennfjord betegner seg selv som en teknologiorientert økonom. Når han får spørsmål om hva slags ledertype han er, svarer han slik:
– Jeg liker å drive frem prosjekt og nye løsninger. Jeg har alltid vært interessert i firmaers drift og tekniske løsninger, i tillegg til økonomi-styringen. Jeg er utadvendt, tar rollen som pådriver og drar
veksel på min brede økonomiske bakgrunn.

Går gjerne globalt

Tennfjord har solide visjoner for NetLedger Maritime Accounting.
– Vi skal bli en stor aktør mot det norske maritime miljøet. Det vil kunne skje i og med selskapets egenart, som Tennfjord oppsummerer slik:
- NetLedger Maritime Accounting er en kostnadseffektiv tjenesteleverandør som leverer bransjetilpassede løsninger med oppdatert informasjon til enhver tid. Tennfjord påpeker at hans veksterfaring og nettverk også vil bidra til styre selskapet i denne retningen.

– Deretter vil vi bruke den maritime næringen til å ta selskapet videre. Maritime virksomheter fra Norge har internasjonal troverdighet. Lykkes du i Norge på felt som fiskeri, shipping, olje og energi, kan du lykkes ute i verden, sier Tennfjord.



Søker nye medarbeidere

Selv om NetLedger Maritime Accounting er relativt ny-startet, møter firmaet mye interesse for dets løsninger.
– Vi har hatt en veldig fin vekst siden oppstarten, og ser allerede nå at vi trenger flere folk med regnskapserfaring fra shipping. Shipping har en del spesielle utforminger som våre nye medarbeidere må være vant til å håndtere. Det gjelder blant annet håndtering av valuta, prosjektregnskap og et generelt raskt tempo. Engelsk som arbeidsspråk må man også beherske, forteller Tennfjord.
 

Se ledige stillinger i Maritime Accounting her!

 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar