tirsdag 8. desember 2015

Vi søker Regionleder i Oslo

Vår visjon er å være den ledende leverandøren av skybaserte økonomisystemer og forretningsprosesser. Dette medfører en ambisiøs strategi for videre vekst og utvikling de kommende årene, og vår nye regionleder vil ha en viktig rolle i dette arbeidet. Region Øst er selskapets største, og rollen får ansvar for regionens forretningsmessige drift og ledelse av 33 medarbeidere. Andre viktige fokusområder vil være å identifisere, utnytte og utvikle regionens markedsmuligheter.

Vi søker etter en forretningsorientert leder som trives i kundegrensesnittet. Du har høyere økonomisk utdanning og erfaring fra en tjenesteytende virksomhet innen økonomi eller IT. Erfaring fra IT- implementeringsprosjekter er en stor fordel. Du bygger gode kunderelasjoner og har et godt blikk for de gode leveransene som gir kunden en bedre hverdag. Videre er du en inspirerende og tydelig leder som setter ambisiøse mål og jobber strukturert med medarbeiderne mot disse.

Vi kan tilby en spennende stilling i et ungt, fleksibelt og dynamisk selskap med kunder i et bredt spekter av bransjer, engasjerte medarbeidere, stolte eiere og et innovativt konsept med et stort markedspotensial. Regionlederen rapporterer til administrerende direktør.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Toril Linnerud tlf. 916 56 097 eller Dragana Trifunovic tlf. 988 25 008. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest via Stillinger på visindi.no.



Vi benytter Xledger med unike funksjonaliteter, kundetilpasset arbeidsdeling og automatiserte arbeidsprosesser. Vår ambisjon er å være kundens økonomiavdeling og levere regnskap i sanntid. NetLedger Gruppen har en samlet forventet omsetning i 2015 på 150 MNOK og 150 medarbeidere. Selskapet har hovedkontor i Oslo og en rekke avdelingskontorer i Norge. For mer informasjon om oss se her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar