torsdag 28. november 2013

Fra regnskap i historie til regnskap i sanntid

Å gå fra regnskap i historie til regnskap i sanntid krever en organisering der kunden får fullt innsyn. Den innovative organiseringen har en struktur som sikrer kundene trygghetsfølelse og sørger for at de blir ivaretatt på en god måte, sier Terje Bratlie administrerende direktør i NetLedger.

Fysisk og elektronisk lagring

NetLedger ivaretar kundenes behov for fysisk og elektronisk lagring. Den fysiske delen av jobben er poståpning, skanning og arkivering. Bilagene blir sendt til fjernlagring, kundene hente billagene eller de kan bli sikkerhetsmakulert. Billagene lagres elektronisk i 10 år.

Deler av prosessen skjer i India

NetLedger sitt arbeid på en internettbasert plattform gjør at vi kan utnytte hele døgnet. Vi har derfor etablert et samarbeid med et selskap i India. Dette selskapet kvalitetssikrer og preregistrerer leverandørfakturaene til NetLedgers kunder.
-Vi benytter oss av Xledger som er et fremtidsrettet økonomi- og lønnssystem. Normalt sett går det fra en til to dager fra vi mottar fakturaen i vårt dokumentsenter til det er klart for godkjenning hos kundene, forklarer Terje Bratlie.
Regnskapstallene vil alltid være i sanntid for kunden og det er enkelt å få ut ferske rapporter.

 

Byråvirksomhet

Denne enheten er organisert i team og ivaretar den mer tradisjonelle regnskaps- og lønnsfunksjonen for NetLedgers kunder. Kunden har en hovedkontakt, men den enkelte økonomikonsulent har en reserve som denne allierer seg med i tilfelle ferie, sykdom, kursing eller permisjoner.
– Kunden skal alltid betjenes, påpeker Terje Bratlie blidt.

NetLedger har egen avdeling for implementering, opplæring og support. I tillegg har organisasjonen støtte for salgs-, markeds- og forretningsutvikling samt økonomi og kundeadministrasjon.
-Dette er viktig for den videre utviklingen av selskapet. Slik at vi ivaretar våre kunder på en god måte, ha kapasitet til å betjene nye kunder og tiltrekke oss gode ansatte og samarbeidspartnere, sier Terje Bratlie.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar