onsdag 20. november 2013

Hvordan komme i gang med Xledger Touch?

Xledger Touch er et eget brukergrensesnitt spesielt tilrettelagt for smarttelefoner og nettbrett, og gir en raskere og enklere tilgang til utvalgte funksjonsområder i Xledger.

Første versjon (beta) ble lansert 20. november 2013 og inneholder funksjonalitet for timeføring, oversikt over eget timebruk samt mulighet for å sette timelister klar til godkjenning. Touch vil fortløpende bli videreutviklet med ny og spennende funksjonalitet

Hvordan er det med sikkerheten?

Med Pair Device kan du koble dine enheter til Xledger slik at innlogging kun er basert på et selvvalgt passord. Dersom du mister eller blir frastjålet din enhet kan du enkelt frakoble denne i Xledger. Pair Device gir en fullverdig to-nivå sikkerhetsløsning:

1) pinkode e.l. på telefon                             
2) eget passord for Xledger Touch.     

Hvordan komme i gang?

Gå til touch.xledger.net i en nettleser på din telefon eller nettbrett og logg på med vanlig brukernavn og passord. Ved førstgangspålogging kan man registrere enheten i Xledger (Pair Device).Ved fremtidig pålogginger trenger du kun å fylle ut enhetspassordet.

Vi anbefaler at du oppretter en snarvei slik at opplevelsen av Xledger Touch blir den samme som en standard telefon-app.

Hva koster det?

Xledger Touch er gratis. Det eneste man trenger er en bruker i Xledger med tilgang til funksjonalitet som finnes i Xledger Touch.

Hvem kan bruke det?

Alle med en gyldig bruker i Xledger kan bruke Xledger Touch. Touch vil fortløpende bli videreutviklet med ny og spennede funksjonalitet.

Er man alltid innlogget?


Nei, man blir automatisk logget ut, tilsvarende som i Xledger.

 Xledger er et regnskapsprogram med en banebrytende web-løsning medautomatiserte prosesser som gir deg både stor fleksibilitet og full kontroll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar